Aanvullend rapport omtrent bezwaren tegen de verdere inpoldering in het land van Vollenhove (Ingenieursbureau voor Bouw- en Waterbouwkunde "Het Oversticht", 1940)
Verzameld en uitgewerkt in opdracht van: Bond van Nederlandsche Rietdekkers Patroons e.a.