Geschiedkundige onderzoekingen aangaande het verblijf der heidens of Egyptiërs in de Noordelijke Nederlanden (van der Post, 1850)
Uitg. door het Provinciaal Utrechtsch Genootschap van Kunsten en Wetenschappen.