Voetbal. Elftal Ajax voor de wedstrijd tegen Willem II (uitslag 0-6). Staand: Weenink, Mesman, van Raalte, Wiertz, de Kubber, Boskamp; zittend: Cees Kick, Vonhoff, van der Sluis, Feijen en Tolmeijer - Meerendonk, Ben van
Voetbal. Elftal Ajax voor de wedstrijd tegen Willem II (uitslag 0-6). Staand: Weenink, Mesman, van Raalte, Wiertz, de Kubber, Boskamp; zittend: Cees Kick, Vonhoff, van der Sluis, Feijen en Tolmeijer.