Aanbieding van de 56.000 ingezamelde handtekeningen voor de vrijlating van N.Mandela in de Tweede Kamer, Den Haag (campagne op initiatief van AABN en Kairos). Spreekster: AABN-voorzitter Conny Braam; links o.a. ANC-president Oliver Tambo en Relus ter Beek (PvdA) - Zijlma, Bert,
Aanbieding van de 56.000 ingezamelde handtekeningen voor de vrijlating van N.Mandela in de Tweede Kamer, Den Haag (campagne op initiatief van AABN en Kairos). Spreekster: AABN-voorzitter Conny Braam; links o.a. ANC-president Oliver Tambo en Relus ter Beek (PvdA).