Waar liggen de grenzen tussen de taken van de gemeentelijke sociale diensten en die van de gemeentelijke geneeskundige- en/of gezondheidsdiensten? : (Rotterdam, 1954)
Publ. 14 Ver. v. leiders v. openb. diensten.