Ill. bij "Aanvulling van het Wetboek van strafrecht". . Titel prent links: "Agent, die orgeldraaier hindert me!", rechts: De middernachtzendelingen vallen ook onder 284 bis - Hahn, Albert,
Ill. bij "Aanvulling van het Wetboek van strafrecht". Titel prent links: "Agent, die orgeldraaier hindert me!", rechts: De middernachtzendelingen vallen ook onder 284 bis.