Publieke opinie over werklozen en arbeidsongeschikten : (Maassen [etc.])
Dit boek vormt samen met de publikatie 'Beleving van niet-werken : een onderzoek onder werklozen ...' door M.P.M. de Goede en G.H. Maassen, één in vereniging geschreven proefschrift, Utrecht.