Nationaal congres omtrent het vakonderwijs en de vakopleiding voor toekomstige werklieden in Nederland, gehouden te Amsterdam op 17 April en 4 Juni 1895 (van Munster)
Met regs. en tabn. Nederlandsche Maatschappij ter Bevordering van Nijverheid. 1. Inleidingen en verdere stukken, verschenen vóór de opening van het congres. 176 p