"Nooit meer fascisme". "De opbrengst van deze kaart is bestemd voor anti-fascistische acties vanuit het haarlemse hannie schaft-comité" - Russeler, Ronald
"Nooit meer fascisme". "De opbrengst van deze kaart is bestemd voor anti-fascistische acties vanuit het haarlemse hannie schaft-comité".