Bijeenkomst van SDAP-ers in de School voor Wijsbegeerte waar mevr. Wibaut een inleiding hield. Plaats van personen aangegeven op achterzijde foto - Wentzel, J.K.
Bijeenkomst van SDAP-ers in de School voor Wijsbegeerte waar mevr. Wibaut een inleiding hield. Plaats van personen aangegeven op achterzijde foto.