Uit de kistjes met glasdia's no. XLVI, doos D, L. Heijermans afkomstig van het Veiligheidsinstituut Amsterdam
Uit de kistjes met glasdia's no. XLVI, doos D, L. Heijermans afkomstig van het Veiligheidsinstituut Amsterdam.