Betoging op Hemelvaartsdag. Midden, met zwarte jas: Drees, rechts naast hem: Vermeer, daarnaast: Mansholt. Origineel in collectie W. Drees
Betoging op Hemelvaartsdag. Midden, met zwarte jas: Drees, rechts naast hem: Vermeer, daarnaast: Mansholt. Origineel in collectie W. Drees.