Rezonans . pismo NSZZ "Solidarność" : [W kolofonie: biuletyn do użytku wewnątrzzwiązkowego], no. 27, 1981 - Solidarność Olsztyńska, [ed. Leszek Grucela et al.] (MKZ Olsztyn, 1981)
Creation and circulation: For internal use