Een midden-eeuwer in onze dagen (Dr. A. Kuyper) (Hollandia, 1909)
Geschreven naar aanleiding van het hoofdstuk "Het Joodsch Probleem", voorkomend in Dr. Kuyper's werk "Om de Oude Wereldzee". - BUNDEL.