Individualisme en socialisme, of De werkelijke beteekenis van het grondvraagstuk. Uit het engels vert. door J.J. Duintjer. Nagezien, onder toevoeging van aant. door J. Stoffel (Kuiken, 1892)
Oospr. titel: Rent, interest and wages, or The real bearings of the land question. Hierbij ingeb.: M. Flürscheim, Hans en zijn broodjes.