Officiële opening Diamantbew. Assie NV. In de bondsraadszaal van het ANDB-gebouw. Burgemeester d'Ailly spreekt
Officiële opening Diamantbew. Assie NV. In de bondsraadszaal van het ANDB-gebouw. Burgemeester d'Ailly spreekt.