Zadok, Zadok, hou op. Op zoo'n manier ruïneert ge de gemeente - Hahn, Albert
Titel prent: De gemeente Amsterdam als uitbuitster : Mr. Zadok van den Bergh: hier beste man, f12.- het is niet veel, maar meer hebben wij niet...