Ill. bij gedicht "De natuurlijke historie van de Christelijke regeeringsmeerderheid" door L.M. Hermans. . V.l.n.r.: Kuyper, De Visser - Hahn, Albert,
Ill. bij gedicht "De natuurlijke historie van de Christelijke regeeringsmeerderheid" door L.M. Hermans. V.l.n.r.: Kuyper, De Visser.