James Phillips, zanger van Zuid-Afrikaanse vrijheidsliederen, tijdens een optreden in Nederland - Ree, René de (1985)
James Phillips, zanger van Zuid-Afrikaanse vrijheidsliederen, tijdens een optreden in Nederland.