Bij de start van de PvdA-campagne voor de Europese verkiezingen in Rotterdam. De kandidaten. Serie van 7 foto's - Sonneveldt, Ton,
Bij de start van de PvdA-campagne voor de Europese verkiezingen in Rotterdam. De kandidaten. Serie van 7 foto's.