Datering onduidelijk: jaren '70. Groot Miljeu Spel wordt gepresenteerd bij uitgeverij Meulenhof - Singels, Han
Datering onduidelijk: jaren '70. Groot Miljeu Spel wordt gepresenteerd bij uitgeverij Meulenhof.