Solidarność Portowców . biuletyn informacyjny, no. 102, 1981 - Komitet Założycielski Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego "Solidarność" ZP G-a (NSZZ "Solidarność" ZP Gdynia, 1981)
Print run: 4500-6000 copies