Het verraad van George van Lalaing, graaf van Rennenburg, Baron van Ville, stadhouder en kapitein-generaal van Friesland, Overijsel, Groningen, de Ommelanden, Drente, Lingen, enz (Robijns, 1894)
Met reg.