Bijdragen tot de sociale gemeente-politiek [van J.J.C.M. Looyaard, J.B. Bomans, J.N.J.E. Heerkens Thijssen e.a.] (Futura)
Titelblad ontbreekt. Ingeb. bij Lilly, W.S., De revolutie en hare doorwerking.