Twee foto's. 60-Jarig bestaaan ANDB. Geschenken en bloemen in de bondsraadszaal. Het beeldje is een geschenk van de Belgische organisaties
Twee foto's. 60-Jarig bestaaan ANDB. Geschenken en bloemen in de bondsraadszaal. Het beeldje is een geschenk van de Belgische organisaties.