Statuten en huishoudelijk reglement [van de] Ned.-Indische Pers-Associatie [te Batavia] (Vorrink, 1928)
Met afzonderlijk: Notulen van de oprichtings-vergadering der Nederlandsch Indische Pers-Associatie. 1928.