Op korte golf :
Vanaf (1946):no.27 met ondertitel:... waarin opgenomen "Vrije Gedachten" orgaan van het I.-C. Na (1947):no.42 samengegaan met: De vrije stem (ZF 65473), en voortgezet als: De vrije stem/Op korte golf (ZF 30754). Vanaf (1947):25/10 (extra editie no.1) weer afgesplitst van: De vrije stem/Op korte golf (ZF 30754).