Tweede rij v.l.n.r. : Beereboom, Den Uyl, L. den Uyl, Broeksz, Hekkelman, Ter Beek. Derde rij: Van der Stoel, Meijer, uiterst rechts Heyne den Bak - Toussaint, Dolf (1972)
Tweede rij v.l.n.r. : Beereboom, Den Uyl, L. den Uyl, Broeksz, Hekkelman, Ter Beek. Derde rij: Van der Stoel, Meijer, uiterst rechts Heyne den Bak.