Ter gedachtenis van den onverwacht gestorven leeraar en hoogleeraar. Levensschets van Dr. F.J. Domela Nieuwenhuis door een zijner vroegere leerlingen (de Breuk & Smits, 1869)
Overdr.: Godgeleerde bijdragen (1869). 6e stuk.