La production et le commerce du bétail en France - Le prix de la viande

Bibliographic Details
Main Author: Tardy, Louis (1875-1961)
Institution:CEDIAS-Musée social
Format: TEXT
Published: Institut international d'agriculture (Rome)
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11160/55D3C038-EBD1-4C5B-9DD4-847FC0385DAB
_version_ 1771404792384454663
author Tardy, Louis (1875-1961)
author_facet Tardy, Louis (1875-1961)
collection CEDIAS library catalogue
dateSpan 1912
format TEXT
genre dublinCoreUnit
id bulk_E6F8BEBA-A942-4C72-BF32-6D0C3044A820
institution CEDIAS-Musée social
publisher Institut international d'agriculture (Rome)
spellingShingle La production et le commerce du bétail en France - Le prix de la viande
Tardy, Louis (1875-1961)
title La production et le commerce du bétail en France - Le prix de la viande
url http://hdl.handle.net/11160/55D3C038-EBD1-4C5B-9DD4-847FC0385DAB