Diverse (pas)foto's van Claire Posthumus en haar familieleden en vrienden. Foto's samen in lijst. Op kopieen staan notities over identiteit van gefotografeerde personen (Zie map: 'Enclosures', kast B&G)
Diverse (pas)foto's van Claire Posthumus en haar familieleden en vrienden. Foto's samen in lijst. Op kopieen staan notities over identiteit van gefotografeerde personen (Zie map: 'Enclosures', kast B&G).