Christelijk gereformeerde hoogleraar aan de Vrije Universiteit die aandacht vroeg voor de 'sociale kwestie'
Christelijk gereformeerde hoogleraar aan de Vrije Universiteit die aandacht vroeg voor de 'sociale kwestie'.