Ruska politika i srpska omladina. Govor održan 22. Decembra 1902 g. na zboru "Pobratimstva" u ime socijalisti4̮cke grupe na V. Školi. Povodom putovanja grofa Lamsdorfa (Stevanović, 1903)
Izd. grupe velikoškolaca socijalista.