Het internationale socialisme tegen den oorlog. Aangevuld met de op dit onderwerp betrek hebbende resoluties der internationale socialistische congressen (Nationaal secretariaat der B.W.P., 1940)
Hierbij ingeb.: Resoluties handelende over den strijd tegen den oorlog, aangenomen door de internationale socialistische congressen.