Reis naar China met een delegatie van de Communistische Partij van Nederland o.l.v. Annie Averink. V.l.n.r. ?, Averink, De Vries, Maas en ?
Reis naar China met een delegatie van de Communistische Partij van Nederland o.l.v. Annie Averink. V.l.n.r. ?, Averink, De Vries, Maas en ?