Bibliotheek : . Bibliotheekblad : tweewekelijks vakblad voor de openbare bibliotheken
VOORTZETTING VAN: Bibliotheek en samenleving (ZK 42302). Tot (2004):no.9-10 o.d.t. Bibliotheekblad : tweewekelijks vakblad voor de openbare bibliotheken