Studia i materiały z dziejów Śla̜ska. T. VII. Wyniki wyborów parlamentarnych na Śla̜sku. Pod red. A. Galosa i K. Popiołka. Oprac. M. Orzechowski, J. Pabisz i Z. Surman. [Z przedm. A. Galosa] (Zakład narodowy im Ossolińskich i td., 1966)
Z indeks-mi i tab-mi. Instytut Historii Polskiej Akademii Nauk. Zakład Historii Śla̜ska. Śla̜ski Instytut Naukowy w Katowicach.