Wybren wordt meegevoerd door de marechaussee. Uit: archief-SDAP 245. Tekst, gedateerd 28 maart 1901, onder de tekening - Wit, Jan de, (1901)
Wybren wordt meegevoerd door de marechaussee. Uit: archief-SDAP 245. Tekst, gedateerd 28 maart 1901, onder de tekening.