Uit: Het Volk 11 juni 1931 (avondblad). Naar aanleiding van een verboden VARA-uitzending over Mussolini's"opdracht tot moord" op Matteotti - Funke Küpper, Albert
Uit: Het Volk 11 juni 1931 (avondblad). Naar aanleiding van een verboden VARA-uitzending over Mussolini's"opdracht tot moord" op Matteotti.