Sterfte in verband met voedingswijze en sociale omstandigheden, onder de kinderen beneden het jaar, in 1908 geboren, te 's-Gravenhage en Scheveningen (Z.pl., 1908)
Overdr. uit het Nederl. Tijdschrift voor Geneeskunde 1911. Tweede helft, no 25.