Vaste aanstelling of arbeidscontract. Rede, uitgesproken op het op 2 Nov. 1929 in [...] 's-Gravenhage gehouden salaris- en rechtspositiecongres van het Comité ter behartiging van de Algemeene Belangen van Overheidspersoneel (Z.pl., 1930)
Uitgave van het Comité ter behartiging van de Algemeene Belangen van Overheidspersoneel (A.C.O.P.).