Derde nota inzake de industrialisatie van Nederland ([S.l.], 1951)
Overdr.: Bijlage IV Memorie van Toelichting op het Xde hoofdstuk (Economische Zaken) van de rijksbegroting voor het dienstjaar 1952 (1951, Sept.).