Az 1956-os magyar forradalom helye a szovjet kommunista rendszer összeomlásában : az 1991. június 13-15-én az Országos Széchényi Könyvtárban megtartott nemzetközi konferencia jegyzőkönyve - Szerkesztette: Békés Csaba az Intézet munkatársainak közreműködésével. (Budapest :, 1993)
"Kézirat gyanánt."