Orgaan van den Ned. Bond voor Algemeen Kies- en Stemrecht. Off. mededeelingen ter kennisneming voor de afd. en de leeden. . Orgaan van algemeen stemrecht
Ook o.d.t.: Orgaan van het Noord-Nederlandsch Verbond ter Bevordering van Algemeen Stemrecht; ... van den Ned. Bond ter ...; Orgaan van den Ned. Bond ter Verkrijging van Algemeen (Kies- en) Stemrecht; Orgaan van algemeen stemrecht; Het orgaan. Blad ter eenvoudige bespreking van maatschappelijke vraagstukken in verband met het algemeen stemrecht.