Ill. bij Waarin verteld wordt hoe de koalitie der rechterzijde tot stand komt en de politieke christenen als rekenmenschen optreden - Hahn, Albert,
Ill. bij Waarin verteld wordt hoe de koalitie der rechterzijde tot stand komt en de politieke christenen als rekenmenschen optreden.