Opnamen voor Vrijheidsjournaal, aflevering 8: 'De zin van mijn leven', diverse opnamen van de moeder van At van Praag
Opnamen voor Vrijheidsjournaal, aflevering 8: 'De zin van mijn leven', diverse opnamen van de moeder van At van Praag.