De verborgen camera - Zuidafrikaanse fotografie aan de censuur ontkomen - Levie, Victor, (1987)
Tentoonstelling met foto's van 38 Zuid-Afrikaanse fotografen; deel oplage met opdruk i.v.m. start-expositie in de Nieuwe Kerk, Amsterdam, december 1987/januari 1988.