De Zuid-Afrikaanse president Mandela begroet Ruud Gullit bij het Stadhuis in Amsterdam tijdens zijn laatste bezoek aan Nederland. Rechts van Gullit (met wit haar): Conny Braam - Stegeman, Jan,
De Zuid-Afrikaanse president Mandela begroet Ruud Gullit bij het Stadhuis in Amsterdam tijdens zijn laatste bezoek aan Nederland. Rechts van Gullit (met wit haar): Conny Braam.