Demonstranten op de tramrails in de Ferdinand Bolstraat tijdens de 1 mei-betoging, georganiseerd door PvdA, PSP, ASVA, SVB, SJ en Politeia
Demonstranten op de tramrails in de Ferdinand Bolstraat tijdens de 1 mei-betoging, georganiseerd door PvdA, PSP, ASVA, SVB, SJ en Politeia.