Stratifikatieproblemen en demokratisering van het universitair onderwijs. Een onderzoek naar de demokratiseringstendensen bij de Leuvense studenten, 1934/1966 (Uitgeverij De Nederlandsche Boekhandel, 1969)
Met bibliogr. en tabn.